Geef een waardering (aantal sterren) aan Wetenschap in Beeld en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-
Iedere maand kiezen we de beste review!
Wetenschap in Beeld krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.8. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of reageren op een reeds geplaatste reactie?
⭐ Schrijf dan hieronder je recensie
Ik heb een proefabonnement op Wetenschap In Beeld, gewoon omdat ik de artikelen begrijp. Wetenschap boeit mij, maar ik begrijp niet zo veel uit andere vakbladen. Deze maand mijn favoriet onderwerp: de snaartheorie. De theorie van alles of M, de verborgen dimensies, de quanta, alles stond in één artikel terwijl ik anderhalf jaar op internet bezig was geweest te zoeken naar honderden artikels over deze sublieme theorie, en nog vaak in het Engels ook. Dank!
Voor de tweede maal probeer ik mijn vader een jaarabonnement op Wetenschap in Beeld te geven. Vorig jaar kon ik op internet alleen een proefabonnement vinden. Van een jaarabonnement is niets meer gekomen. Dit jaar wilde ik het goed doen, maar hoe ik ook zoek op internet, ik kom alleen de proefabonnement aanbieding tegen.
Advies; wees creatiever en biedt naast het proefabonnement ook een interessant jaarabonnement aan. Het ideale cadeau voor vaders van volwassen kinderen die zich meer dan 10 euro kunnen veroorloven. Met vriendelijke groet.
Uitstekend tijdschrift. Alle artikels zijn zeer interessant en op een heel duidelijk taal geschreven. Zelfs mijn kinderen van 9 , 12 en 15 hebben ervan genoten. We hebben een jaar abonnement en dachten dat het automatisch verlengd zouw worden maar jammer genoeg is dat het niet zo is gebeurd.
Met veel plezier las ik Wetenschap in Beeld. Heel mooi geïllustreerd, dus ook leuk voor de kinderen. Maar na het lezen heb ik eigenlijk niets nieuws geleerd, jammer, want ik had nog zoveel vragen... Toch zeker voor de kinderen erg interessant, en ik, ach, toch wel een plezierig leesmoment gehad!
In nummer 7/2019 staat op bladzijde 95 onder "Meet wat je weet" bij puntje vier een fundamentele fout. De additieve hoofdkleuren zoals op een tv-scherm zijn rood, blauw en GROEN en niet rood, blauw en GEEL zoals in het artikeltje vermeld staat. Geel is een hoofdkleur bij de subtractieve kleurmenging.
Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .
Blijf op de hoogte van: